Contact

Peter Bosmans

p.bosmans@febecoop.be
02/500 53 08
Adviesdomeinen: coöperatief design en strategische planning

Nood aan statuten op maat voor jouw coöperatieve vennootschap, al dan niet met sociaal oogmerk? Dankzij mijn jarenlange ervaring als lid van het bureau van de Nationale Raad voor de Coöperatie beheers ik de regelgeving inzake coöperaties tot in de fijnste puntjes. Evengoed help ik je graag om de werking van jouw Raad van Bestuur te professionaliseren of begeleid ik jouw organisatie bij het uittekenen van haar strategische plannen. Door mijn jarenlange ervaring als bestuurder van een resem vzw’s en vennootschappen ken ik die materies niet alleen uit de boekjes maar kan ik ook putten uit een grote voorraad praktijkervaring.

Isabel Wagemans

i.wagemans@febecoop.be
02/500 53 15
Adviesdomeinen: marketing en communicatie

Via welke kanalen bereik je je doelgroep? Waarop moet je letten als je een goede website of publicatie wil? Dankzij mijn ervaring in bedrijfscommunicatie bij de ngo- en retailsector ken ik die praktische kanten van het vak. Wat meer is: ik begrijp de uitdagingen waar je als waardegedreven organisatie voor staat indien je authentiek en resultaatsgericht wil communiceren. Ik ben er om je organisatie daarin te ondersteunen.

Contactformulier

Vul dit formulier in om ons een mailtje te sturen. Je krijgt binnen de 24 uur antwoord.

Voornaam *

Naam *

Bedrijf

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Jouw vraag of opmerking *

Je cherche du conseil en français.