Aanpassingen

1. PDF zichtbaarder weergeven

In de PDF die ik meestuurde zie je hoe ik aan het onderstaande kom. Dit is al iets duidelijker dan een gewone link te plaatsen. de mensen gaan zeker zijn dat ze een PDF te zien krijgen en ze weten ook meteen waar ze moeten klikken.

Je kan ook altijd de cover van de PDF plaatsen, maar als deze al als afbeelding van de case gebruikt wordt, kunnen we beter met een icoontje werken.

Bekijk via onderstaande link de PDF.

pdf-icon

2. De blok expertises is toegevoegd aan de homepagina.

Wat ik van jullie juist nog moet ontvangen, zijn de vertalingen naar Frans en engels van de titeltjes bovenaan telkens in de blokken. Ook in de zijbalken op de pagina’s van de cases, expertises, … Zodra ik deze heb kan ik ze importeren.

3. SEO Yoast plugin geïnstalleerd

Hierdoor kan je bij elke pagina/case/expertise/… meta-tags invullen wanneer je dat element gaat bewerken.

4. Tabel invoegen

Dit kan vreemd genoeg in de standaard editor van WordPress niet. Ik heb een plugin toegevoegd, waardoor je bovenaan je teksteditor nu een extra menubalkje ziet verschijnen. In dat menubalkje zie je ook Tabel staan. Daarmee kan je dus een tabel invoegen, zoals ik hieronder als voorbeeld doe.

cel cel cel
cel cel cel

5. Vreemd vraagtekentje

Bij een case verscheen in de inleidende tekst in het blokje een raar vraagteken. Ik heb gevonden hoe het kwam. In de inleidende tekst in een blokje (bv op de pagina Advies waar de cases worden getoond) wordt de tekst afgebroken op 50 tekens nu. Voordien was dit op 35 tekens, en dat kwam net in de code van een ‘  terecht. Omdat dit een speciaal teken is en werd afgebroken, herkende de browser het niet meer.

Helemaal kunnen we dit dus er niet uithalen, we kunnen het wel omzeilen door te zorgen dat er op die plaatsen geen speciale tekens worden gebruikt.

Op pagina Advies zie je dat dit nu is opgelost.

6. Bullet points in het vet

Deze stonden inderdaad in het vet. In feite stonden ze in de font-style regular, maar de gehele tekst van de website staat in de light versie. Dus ik heb de list-items ook in de light-versie geplaatst.