Financiële rapportering

Wil je weten hoe je in een oogopslag de financiële situatie van je organisatie bevattelijk maakt? En hoe je het kostenbewustzijn bij de medewerkers verhoogt? Dat is een kwestie van de juiste boordtabellen kiezen, en mensen leren hoe die te interpreteren.

Je wil je medewerkers, bestuurders en/of vennoten in staat stellen om financiële informatie snel te capteren. Daarvoor heb je instrumenten nodig die de cijfers duidelijk weergeven. Wij zoeken samen met jou uit welke vier tot vijf boordtabellen het meest geschikt zijn om naar jouw stakeholders te rapporteren.

Missen je stakeholders een aantal skills om de financiële processen te begrijpen en de financiële info te lezen? Dan kunnen we interactieve opleidingssessies op maat van jouw doelgroep organiseren.

Last but not least: eens het financiële plaatje voor iedereen duidelijk is, kan je het gebruiken om mensen te sensibiliseren om zelf een stuk financiële verantwoordelijkheid te nemen. Als medewerkers bijvoorbeeld weten hoe hoog de energiekosten zijn, zullen meer mensen zorgen dat de poort niet langer dan nodig blijft openstaan.

Meer weten? Contacteer ons.


 

Nieuws en praktijkvoorbeelden: