La Fourna: mediteraans koken als opstap naar de arbeidsmarkt

U bent in Brussel en zoekt een authentiekmediterraans  restaurant? Dan bent u bij La Fourna in Tour en Taxis aan het juiste adres. Iedere werkdag verwennen zij jou met heerlijke varianten van platbrood en  dips. “Breads en spreads” luidt dan ook hun motto. Ook voor een frisse Marokkaanse muntthee ben je hier aan het juiste adres. 

De keukencheffinnen, want het zijn dames die de keuken bestieren, hebben een migratieachtergrond. Achter de flatbreads die de vrouwen in de keuken van ‘La Fourna’ bereiden, schuilen eeuwenoude verhalen. Via La Fourna delen ze hun familierecepten en culturele tradities om zichzelf te“empoweren” en zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Febecoop begeleidde La Fourna met bedrijfseconomisch en juridisch advies en was gecharmeerd door  de gedrevenheid van de Marokkaanse, Kameroenese en Congolese keukenprinsessen. Wij gingen al eens voorproeven en garanderen u dat het goed zat! 

Alles is levendig vers ter plaatse bereid door dames die het met kennis, kunde en een grote hoeveelheid passie voor u bereiden. 

Praktisch:

Royal Depot

Havenlaan 86C

1000 Brussel

 

Van maandag tot en met vrijdag van 12h tot en met 15h.