Koop bij Coop: Communicatie, journalistiek, diensten

Hoe bestrijd je de coronacrisis? Met één procent inspiratie en negenennegentig procent transpiratie, overgoten met een flinke scheut “coöperatieve spirit”! Febecoop maakte een overzicht over hoe coöperaties en sociale economiebedrijven hun klanten blijven bedienen. U coopt toch ook bij hen?

 

Oost-Vlaanderen
De Lama’s  De Lama’s is een communicatiebureau uit het Gentse dat al jouw teksten, campagne’s, SEO… op punt weet te zetten. De Lama’s blijven bereikbaar en zetten nu meer dan ooit in op webinars.

www.delamas.be

Magelaan Magelaan is een full-service advies- en marketingbureau. Zij zetten voor jou een geslaagde campagne op weten of weten mooie visuals te creëren. Ook zij werken naarstig door en staan paraat je met raad en daad bij te staan.

www.magelaan.be

Antwerpen
Apache Apache is een nieuwssite voor diepgaande onderzoeksjournalistiek. Ze schrijven messcherpe opiniestukken en gaan daar op zoek waar nog niemand anders heeft gezocht. Apache schrijft in deze coronatijden uit een specifieke hoek; namelijk wat zijn de maatschappelijke gevolgen van het coronavirus?

www.apache.be

Choco Choco is een reclame- en communicatiebureau in het Antwerpse. Voor een creatieve en pakkende campagne moet je bij hen zijn. Ook Choco doet gewoon verder en kan je digitaal of telefonisch bereiken.

www.choco.coop.be

Coopfabrik Coopfabrik is de vrucht van de samenwerking tussen Coopkracht en boekhoudkantoor Q-bus cvba. Zij bieden allerlei diensten aan, van boekhoudkundige, tot fiscale vragen tot wettelijke verslaggeving. Hoewel hun kantoor dan wel gesloten is, kan je nog altijd telefonisch contact opnemen. Bovendien geven ze nu extra advies aan klanten omtrent de steunmaatregelen.

www.cooperatiefvlaanderen.be/coopfabrik.be

Limburg
Liswood en Tache Deze Limburgse brandbuilders maken van elk merk een sterk merk, bedenken jouw strategie of geven vorm aan jouw concept. Ook zij werken door en helpen je in deze tijden graag verder met je ‘corona-communicatie’.

www.liswood-tache.com

Brussel
Josworld Josworld is een rechttoe rechtaan communicatie- en brandingbedrijf uit het Brusselse. Of het nu gaat van druk tot digitaal, Josworld heeft het allemaal onder de vingers. Zij werken ook nu – natuurlijk volledig digitaal – door.

www.josworld.be